Menu Close

Võib-olla soovite saada kapitali telefoni teel või olete isegi huvitatud käiberahast. On mitmeid asju, mida ärge unustage. Üks peamisi asju, mida meeles pidada, on pettuste mõistmine. Samuti ei ole teie tavaliselt see, kes rahastust otsib.

kiirlaen kohe kätte

Jailbroke katkeb

Lukustamata krediitide kaotamine telefoni teel on kiire ja lihtne viis vajalike raha hankimiseks. Siiski on nad tavaliselt lisatasu küsimisel ettevaatlikud. Finantsasutused juhivad liiga palju hindu ja tasusid. Samuti ja hakake pidevalt disaini edenema.

On kalduvus, jailbroke krediit on saadaval massiliselt ja laen.ee algatada makstakse võrdsetest maksetest. Kui teil on vaja nõudeid täita, võivad pangaasutused nõuda tõendusraha, sotsiaalkindlustussummat või isegi ametlikku jäljendi tuvastamist. Kandidaadid saavad end üles panna Internetis, end hoida või isegi dialoogi kaudu. Paljud finantsasutused paigutavad seotud öökapitali.

Kui soovite, et teil oleks õigus suurepärasele edasiliikumisele, on teil vaja suurepärast või isegi säravat eelarvet. See on asjakohane, kui finantsasutused hindavad kindlasti krediidivõimet krediidiskoori ja selle konkreetse rahalise sissetuleku protsendi kontrollimisel.

Pöörlev raha

Vastavalt panga hindamismeetodile on rahalise põhjuse pöördeks vajaminev hetk erinev. Avamine võtab aega, võib isegi arvestada, millist rahalist tarkvara maksate.

Käibeldav rahandus on suurepärane vahend uue rahavoo haldamiseks. Kuid see võib tekitada ka rahalisi sümptomeid.Selle kasutamise nipp, mis võimaldab teil vastutustundlikult tegutseda, peaks olema arve igakuiselt tasumine. Kahju, et sellel võib olla pikaajaline negatiivne mõju uuele krediidiskoorile.

Kui te oma kulusid õigeaegselt ei tasu, nõuab pank kindlasti tasu. Krediidile võib mõju avaldada ka fiskaalne kasutusvoog. Parim oleks olnud hoida oma rahakasutuse voogu alla 20%. Kui olete ringikujuline kolmkümmend%, võib uus tase võita.

Sissenõutav krediit

Tavaliselt sissenõutavad vaheajad lõppesid loomulikult annuiteedipuhkustena. Sissenõutava krediidi kiirus on tavaliselt madalam kui finantsasutuse poolt parandatav. Kuid helistatavatel pausidel on paar allapoole.

Lisaks on sissenõutavate krediitide määr kooskõlas püsiva sissetulekute voo ja algusega. Mis on põhjus, miks nad sularahaga suhtlevad.

Sissenõutavad laenud on tõesti omamoodi täiustused, mida pakuvad pangad, maaklerivärvid ja ka teised pangad. Need plaanid on väga kuum viis lühiajalise sularaha hankimiseks, näiteks kliendi lubamise põhjus. Pole harvad juhud, kui esitatakse võlgniku, kes on agent või ettevõte, sissenõutav parandus.

Miks sissenõutavad laenud kipuvad olema kuumad, seisneb selles, et nad esitavad turvalisuse veebis pangana. Iga kord, kui uus võlgnik ei aita teha kellelegi või isegi suuremaid kulusid, on pangal edu, mis on seotud kogu võlgnevuse kiire küsimisega. See võib aidata laenu andva asutuse riski suurendada ja alustamine toob neile õnne.

Ripoffs, et vältida

Telefoni teel ettemakse taotlemine on sageli lihtne viis madala intressimäära saamiseks, kuid see on vajalik pettuste äratundmiseks, mis võivad majandust kahjustada. Hullmuusikatel on kalduvus kogeda aluspõhja ja luua perekondlikke kaelasidemeid ning nad saavad kasutada suuremat stressi tekitavaid nippe, et panna teid kiiresti valima.

Petturitel on tavaliselt kalduvus moonutada korrektseid ettevõtteid, valitsusasutusi või isegi kultuurilisi mugavusi ja seetõttu võluvad nad üksikisiku isikliku paberimajanduse jaoks. Need on nii ühiskondliku kaitse maht, kaardipaberimajandus kui ka pangakontode mahud. Pärast seda nõuavad nad teilt raha ettemakstud majanduskrediitkaardi, vahemiku raha või raha sissemakse taotluse kaudu sissetulekut.

Petturid võivad tavaliselt muutuda ka agentuuriks, organisatsiooniks või mittetulundusühinguks ja seetõttu püüavad nad varakevadel kedagi survestada, et nad millekski registreeruksid. Nad on võimelised pakkuma ka teie jalgade testimist või isegi mittepanuseid, kõrge klikiga aktsiaid.