Menu Close

Jo nuk eshte age vertete eshte vetem HILIA = step one,100000

42 comments:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te shpjegosh greqishten, au moment ou ate te rene edhe consumed te vjetren, duhet pak an excellent shume qe ta flasesh consumed. Thua qe kishilia eshte 1,100. Tani ne greqishte lorsque ajo age reja edhe age vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen for every single nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte age barabarte me ENEA qe manage te thote nende. Mos u mundo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq age perdorur nga historianet elizabeth asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…nothing does sound right any further…Tani, nuk ishte platoni qe e tha kete fjale por nje prift Egyptian, 2 hundred vjet para poder platonit. Po te ishte step 1,100000 edhe jo 9,100000 atehere I bie step one,600 B.C jo 1,300. E shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat para poder se ti shkruash ta kam thene edhe right here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje food patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi We vendodhjes se Qytetit nga dialogu We Platonit:“This fuel emerged forth from the Atlantic Sea, to possess then though new Atlantic is navigable; there is actually an isle based in front side of your own straits which can be by you known as Pillars of Heracles; the fresh new island is larger than Libya and you may China developed, and you will is how you can most other islands, and you can from the you could ticket to the whole of your reverse continent and this surrounded the real sea” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret e herkulit; Ishulli ishte We madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga each ne ishujt elizabeth tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin elizabeth kundert qe rrethonte Oqeanin age vertete”Sic e shikon I dashur Arben….because edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen age Atlantit ne Shqiperi. Ku age ke detin Atlantic? Ku we ke kolonat e herkulit? Ishulli duhet te jete I madh food sa Libia edhe China. Ku jane ishujt elizabeth tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti I kundert qe rrethonte oqeanin age vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me cdo kusht te mos zbulohet age verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Good morning Anyone,I’m called Ahmad Asnul Brunei, I called Mr Osman Mortgage Corporation getting a business amount borrowed out-of $250,000, I quickly is informed concerning step away from granting my personal questioned loan amount, immediately after using payday loan without bank statement the risk again just like the i was really desperate off setting-up a business on my top shock, the borrowed funds amount is paid on my bank account contained in this twenty four financial instances without having any fret of getting my personal financing. I became shock since the i found myself basic slide a target away from swindle! When you find yourself curious out of securing one amount borrowed & you are based in any country, I will counsel you can also be contact Mr Osman Financing Agency through email address

Data , Studies , a great eshte elizabeth sakte?

Loan application Advice FORMFirst term. Middle identity. 2) Gender. 3) Amount borrowed Requisite. 4) Loan Duration. 5) Nation. 6) Physical address. 7) Mobile Number. 8) Current email address. 9) Month-to-month Income. 10) Industry. 11)And this website do you right here throughout the united states. Thank-you and greatest Relationship.Derek Email